22 Ağustos 2011 Pazartesi

Güzel hayaller peşinde çok gencim çok gerçeğim.. Bu yüzden çok güzelim.

Hayal gücüm Amazon Nehri havzası kadar geniştir. Ders çalışmak yerine tuhaf hayaller kurmak en sevdiğim şeylerden. Çok klişe olacak ama hayallerle uğraşacağıma dünya barışı için uğraşsaydım tarihe adımı üstü pırlanta işlemeli altın harflerle yazdırıp, Twitter'da onaylanmış bir hesabım ve milyarlarca takipçim olurdu. Peşimde bir magazin ordusuyla Versace senin Gucci benim gezerdim. Madame Tussauds Müzelerinde bal mumundan heykellerim olurdu. Ama dünya barışı size kalsın a dostlar, ben hayallerimle mutluyum!


Küçüklüğüme dayanır bu hayalperestlik. Hep babam yüzünden ayrıca. Beni hep Şirinler Köyü'ne götürecekti uslu olursam. Ben bu yüzden çok uslu bir çocukluk yaşadım. Hep babamın bana 'Haydi kalk gidelim hemen şu anda'' demesini bekledim ama hiç demedi.


İlk hayal kırıklığını ilk aşkım babam yaşattı işte. Ama şimdi keşke yaşadığım hayal kırıklıkları Şirinler Köyü'ne gidemediğim için olsaydı diyorum. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Yanlış insanlara ümit bağladığım için olsa gerek bu ya da o insanlarla yanlış zamanda yanlış şeyler düşündüğüm için.. Her neyse. Bu yazımın da ağlama duvarı olmasını istemiyorum.

Çok orijinal hayallerim vardır ayıptır söylemesi. Ayıptır dediysem, her Türk yalnız ve azmış kızlar gibi Murat Boz beyefendiyle 3 gün 3 gece bir yatak odasının hayalini kurmuyorum. Benim hayallerimde kızların genelinin orta karar yakışıklı bulduğu ve oldukça ünsüz olan benim tarafımdan çok sevilen bir erkek var. O konuya da girmek istemiyorum, çünkü sanırım korktuğum başıma geldi ve ben platonik bir aşka tutuldum.. Amaan olsun hayal kurmak bedava, ister aşkımın hayalini kurarım ister turşusunu.

Hayallerimin genelinde evliyim geri kalan kısmen dediğim bölümde de nişanlıyım. Yani öyle annemin sandığı gibi
  • müthiş bir lise hayatı,
  • harika bir öss başarısı,
  • süper bir üniversite yaşantısı
hayalleri kurmuyorum.
  • Lisenin yarısını bitirdim bundan sonra müthiş bir lise hayatım olsa neyime yarayacak.
  • Öss başarısı desen nanay. Geçeceksin o başarıyı. Hem zaten çobanlar full çekiyormuş hep, bırakayım hayatını kurtarsın.
  • ''Üniversiteyi n*h kazanırsın Kraker'' derken kendi kendime nasıl süper bir üniversite yaşantım olsun.
O kadar uçmadım hiç, işime de gelmiyor zaten ama uçmam abi görünen köy vakası yani bu. Benim hayallerim çok daha güzel bir kere.. Uzun uzadıya yazmak istemiyorum, en sevdiğim hayallerimden birkaç örnek vereyim.

1.Düğün hayallerim var mesela. Çok sade ama çok hoş bir düğün organizasyonu yapıyorum gece başımı yastığa koyduğum anda. Gelinliğimi düşünüyorum. Ama hiç damatlık düşünmüyorum, siyah takım elbise işte ne yani?
2.Düğünü yaptıktan sonra ee haliyle sıra geldi gerdeğe. Bunu anlatacağımı sanıyorsan yanılıyorsun. Şunu şuraya yazdım ya yüzüm kıpkırmızı oldu. ehehe
3.Çocuk:) Çocuklara karşı bir zaafım var. Çok seviyorum. Dilencinin çocuğundan tut yolda gördüğüm bebek arabalarındaki bebekleri bile severim. Bakarım illa ''bebiiiiş'' diyerek. Maşallah'ı eksik etmem. Benim gelecekteki bebeğim aklıma gelir hemen olsun kucağımda isterim. Allah inşallah herkese sağlıklı bir bebek verir. Çok istiyorum ve olmazsa diğer heveslerim gibi bu da kursağımda kalırsa diye korkuyorum.

Hayal kurarken de yaşıyorum aslında bu korkuyu. Ya olmazsa ya yaşayamazsam diye. İnşallah olur, herkesin gönlünde yatan onun için en hayırlısı olsun, ne diyeyim..

2 yorum:

  1. 2 gün önce ben de böyle bir yazı yazdım kraker.

    Şu çocuk mevzuu benim de kafamı kurcalıyor. Gerçek bir aşk bulsam da hep peşinden koşsam. Sonra meyveyle uğraşsam ömrüm boyunca der dururum. Ama o meyve süper olur. Ömrümü adarım ben o çocuğa be düşünsene. Aşık olduğun kızdan ve senden oluşan bir parça.

    Her çocuk gördüğümde bunlar girer aklıma ama acaba evlenebilecek miyim diye de düşünmeden edemem. Neyse çok uzatmadan, hayallerin gerçek olsun en yakın zamanda..

    YanıtlaSil
  2. Aynı şeyleri düşünüyoruz demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun, başka ne diyelim ki..

    YanıtlaSil