29 Temmuz 2011 Cuma

Burcuna Göre Sevgilinizden Soğuma Nedenleri

Baştan belirtmek istiyorum sonradan bana 'lan ben kova burcuyum böyle değilim' 'uydurmuşsun kı*ından' gibi laflar duymak-okumak istemiyorum. Bu yazımı deneyim ve gözlemlerime göre yazıyorum. Bazı yerleri de evet kıçımdan uydurdum. Tanıdıklarımın 'öhh kaşara bağlamışsın kızım sen amma deneyim edinmişsin maşallah maşallah' dememesi için de şunu belirteyim ben bu anlatacağım erkeklerle sırf o özellikleri olduğu için çıkmamış bir kızım. Yani bunlar hep aşkı yarıda kesen özellikler. İyi yönleri var mısır? Tabii ki vardır ama biz insan oğlu asla karşımızdakinin iyi özelliklerini vurgulamak istemeyiz böyle bir şey de var yani.


KOÇ: Sevgiliniz bu burçta doğduysa sizin için bir şeyler yapmasını beklemeyin derim. Koç erkeği bencildir. Siz istersiniz ki size hediye alsın size özel bir şey yapsın. Ama olmaz yapmaz. 'Ya neden hiç bana sürpriz yapmıyorsun aşkım?' diye sorduğunuzda kendinizi kavganın içinde bulmanız an meselesidir. Size yaptığı sürprizi de sizi mutlu etmek için değil kendine caka sağlamak için yapar. Ayrıca çok atılgan olan koç erkeği egosuyla sizi deliye döndürebilir.

BOĞA:  Eğer siz eğlence isteyen biriyseniz boğa erkeği sizi müthiş bir monotonluğun içine sokacaktır. Dışarı çıkmak, konsere gitmek gibi isteklerinizi büyük bir inatla reddedecek ve bütün hevesinizi kursağınızda bırakacak. En büyük hedefi büyük bir servete kavuşmak olan bu tembel erkekle gerçekten uğraşacaksınız. Dediğim dedik çaldığım kontrbas hesabı yaşar ve tüm sistemini yer bitirir.

İKİZLER: Merak etmesi gerektiği şeyi umursamayan onu ilgilendirmeyen konuları da yersiz bir biçimde merak eden sevdiğinizle dedikodu yapmak eğlenceli olabilir. Aman dikkat! Sizle başkasının dedikodusunu yaptıktan sonra ona gidip sizin dedikodunuzu yapacak kadar iki yüzlü biridir. Durduk yerde ufak şeylere sinirlenir. Diken üstünde yaşar. Sözde delikanlılık vardır.

YENGEÇ: Bu burç abartı burcudur. Aşırı duygusal, aşırı alıngan, aşırı kırılgan, aşırı katı görünen ancak aşırı silik karakterlidir. Kadını da erkeği de aynıdır bunların. Düzenli biriyseniz bu erkekten uzak durun derim. Aşırıların erkeği olan yengeç erkeği aşırı dağınıktır. Değişkenlik hat safhadadır. Olur olmaz şeylere kahkahalarla gülerken bir bakarsınız somurtmuş oturuyordur. En ufak hatanızı bağışlamaz. Zayıf kişiliğini sert bir dış görünüşle kapatır. Ne olduğunu anlayamazsınız. Dikkatli olun.

ASLAN: Mütevazı bir kişiliğe sahipseniz aslan erkeklerinden uzak durun. Kendisi oldukça ukala, züppe ve kibirlidir. Burnu yere düşse eğilip almaz bu ukala dümbeleği. İktidar hastası olan bu erkek oldukça sizi bunaltacaktır. Marka takıntınız yoksa sizi koluna yakıştırmayacaktır. Sürekli size 'ayakkabıların orjinal mi?' 'gerçek mi?' 'imitasyona benzettim de' tarzında cümleler kuracaktır. Bu bence bir kadını deli edebilecek bir özellik.

BAŞAK: Size bir iyi bir kötü haberim var. İyi haber başak erkeği bekletmekten hoşlanmaz oldukça dakiktir. Kötü haber bekletilmekten de hoşlanmaz. Beş dakikalık bir bekleyiş bu işkolik erkeğe ölüm uykusu gibi gelecektir. Eğer hoppa bir kadınsanız sizi aşırı çekici bulur ve birliktelik ister ama ne istediğini bilmeyen takıntılı erkeğiniz sizi hoppa bir kadın olduğunuz için kapının önüne koyabilir. Önemsiz detaylar oldukça ilgisini çeker. Eğer ufak bir yanlış yaparsanız bütün gününüzü zehir edebilir.


TERAZİ: 'Asla kül yutmam' diyen bir kadınsanız bile bu erkek sizi ayakta uyutabilir. Evlendiğinizde huzur dolu bir yuva pırlanta gibi 3 çocuk hayalleri kurmanız gereken son erkek terazi erkeğidir. Yanından hafif güzelce bir kadın dahi geçse ona aşık olabilecek kadar şıpsevdi olan bu erkek oldukça havaidir. Gece hayatı isteyen kadınları bile kendinden bıktırabilir. Ahh unutmadan söyleyeyim bu erkek cool görünüyor olabilir ama oldukça kincidir. Bu erkeği içinde barındıran evlilik hayalleri kuruyorsanız benden söylemesi bırakın o hayalleri. Çünkü bu erkek nikah masasında kocaman bir ''HAYIR'' la hayatınızı trajedi filmine çevirebilir.

AKREP: İnce fikirli kararlı olan bu erkeğin en çok istediği güvendir. Güvenini en ufak bir hareketinizle kaybedebilirsiniz. Aşırı kıskançtır. Eski sevgilinizin varlığı bile onu kuşkulandırır, rahatsız eder. O rahatsız olduğu için sizi onunla tanıştığınıza bin pişman eder. Merhametsizdir. Siz yalvar yakar kendinizi affettirseniz bile o iş artık onun için bitmiş, bir daha da Davos'a gitmez hale gelmiştir. Siz kötü bir şey yapmasanız bile o başına buyruk özgürlüğüne düşkün bir erkektir.

YAY: Bu erkek olmadık yerlerde olmadık şeyler söyleyerek patavatsızlık rekorları kırar. Aslında oldukça iyimserdir hatta o kadar iyimserdir ki sizi iyilikten sıkabilir. Abartıyı çok sever. O kadar çok kapris yapar ki sizi zaten bezdirir. Romantik bir flört ya da evlilik teklifi beklemeyin. Aslına bakarsanız ondan romantik bir cümle beklemeyin.

OĞLAK: Hediyelere düşkün bir bayansanız oğlak erkeğinden uzak durmanız gerekebilir. Durmak istemiyorsanız pahalı hediyeleri unutun hatta imitasyon bir milyoncudan alınan hediyeleri de unutun çünkü bu erkeğin cebinde akrep var. Ayrıca çok basit bir heriftir. Katı görünüşünden de belli olacağı gibi kendisi tam bir odundur, yontulmamış yontulması bir o kadar zor bir odun.

KOVA: Hoşlandığınız  insan kova burcunda doğmuşsa ne dediğini anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Çünkü bu burcun erkeği sabit görüşlü ama görüşünü bir türlü anlatamayan konuşma özürlüsü bir erkektir. Geleneklere karşı gelir. Dik kafalıdır. O beyaza siyah derse beyaz siyahtır. Gel de soğuma bu inatçı keçiden.

BALIK: Sevdiğiniz bir balık burcuysa yanınızda peçete bulundurursanız iyi yaparsınız. En ufak bir sevgi sözcüğüne ağlayası gelir, gözleri dolar. O bu dünyaya ait değildir. Başka bir gezegenlidir. Yaşamın akışına ayak uyduramaz. Küçücük bir problemi dağ gibi büyütür kafasında kurar kurgular sonra o dağın altında kalır, salak. Her zaman kararsızdır. Gizliliği sever. İnsanlardan saklanmak en sevdiği şeydir. Bu erkeğe aşık olduysanız vay halinize.

Bunların hepsini gözlemlerim ve deneyimlerimle yazdığımı ve bilgilerimin eksik kaldığı yerleri de kıçımdan uydurduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah soğursunuz da bütün erkekler bana kalır.nihahahaaha

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder